Google+
Pinterest

OmegaPlast Poliészter Feldolgozó és Forgalmazó Kft.

1985 óta foglalkozik üvegszál erősítésű poliészter termékek gyártásával Debrecen és Hajdúszoboszló között, a 4. sz. főút 210-es km-szelvényénél épült 2000 m2 alapterületű üzemben.

Vízi-járműveket szeretne vásárolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Tekintse meg termékeinket!

A gyártás laminálással és vákuminjektálással történik. A termék-előállításon kívül foglalkozunk tervezéssel, gyártó szerszámok elkészítésével is. A gyártó tevékenység mellett vállaljuk egyéb üvegszálas termékek javítását, felújítását, bevonatok helyszíni készítését.

 

  • Szállító- és tárolótartályok
    Ivóvíz tárolására, élelmiszer- és vegyipari folyadék tárolására, borászati felhasználásra készítjük ipari tárolótartályainkat natúr és színezett kivitelben. A tisztító nyílást, a csatlakozócsonkokat a megrendelő igényeinek megfelelően alakítjuk ki.
  • Kajakok, kenuk
    Egy-négy személyes túrakajakokat és kenukat készítünk különböző színösszeállításban, a megrendelő igényei szerint.

  • Csónakok
    1-5 személyesig gyártunk horgász- és sportcsónakokat evezős és motoros kivitelben, a megrendelő igényei szerinti színösszeállításban.

  • Háztartási mosogatókKülönböző színű és méretű sav-, hő- és karcolásááló, KERMI engedéllyel rendelkező mosogatómedencéket állítunk elő, amelyek minden igényt kielégítenek.

A felsorolt termékeken kívül egyedi igények alapján vállaljuk sablonok elkészítésével együtt- vagy a megrendelő állalt biztosított sablon alapján - termékek kis- és nagy sorozatszámú gyártását is. A gyártó tevékenység mellett vállaljuk egyéb üvegszálas termékek javítását, felújítását, bevonatok helyszíni készítését.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen fel minket bátran elérhetőségeinken!

 

Árinformációkért kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Minőségi tanúsítvány

Kft.-nk 1998 óta rendelkezik minőségtanúsítvánnyal. Jelenleg a 2003-ban bevezetett ISO9001:2000 és ISO14001:2005 minőség- és környezetirányítási rendszer szerint végezzük tevékenységünket.

2006-ban sikeres pályázatot nyújtottunk be szálerősített epoxi középfeszültségű kereszttartók kifejlesztésére, melyek sorozatgyártását 2008-ban megkezdtük. A szigetelőkarok elsősorban természetvédelmi területeken kerülnek felszerelésre, ezáltal megóvva a védett madárfajokat az áramütés okozta sérülésektől.

Ha árajánlatot szeretne kérni, kattintson az ÁRAJÁNLAT menüpontra!

Milyen egy jó csúszda?

Milyen egy jó csúszda?A csúszda gyártás nagy népszerűségnek örvend. A csúszda a strandok, játszóterek nélkülözhetetlen szórakoztató terméke. Nem csak a gyerekek kedvence, hanem a felnőtteké is. Remek családi program egy egész napos strandolás, ahol mindenféle csúszdát kipróbálhatnak kicsik és nagyok.

A csúszda gyártás három fő szempontja, hogy biztonságos legyen, időtálló és a korosztálynak megfeleljen. Akkor ideális, ha a csúszda anyaga, oldalmagassága, meredeksége, teljes kialakítása biztonságot nyújtó.

Cégünk üvegszál erősítésű poliészter termékek gyártásával foglalkozik, így csúszdáink is így készülnek. Az üvegszálas kialakítású poliészter legnagyobb előnye, hogy az EU szabványnak megfelel, hiszen meleg időben nem olvad meg, nem lágyul az anyaga, nem forrósodik fel, nem töltődik fel statikusan, a színe nem fakul ki, ellenáll az időjárási viszonyoknak, az UV sugárzásnak, a fagynak.

Cégünk megbízható műanyag csúszdákat gyárt, melyek minden igénynek eleget tesznek. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! 

Minőségi csónakok minden igényre!

Megbízható partnert keres vállalkozása számára? Szeretne olyan céggel dolgozni, ahol a magas színvonal mellett a megfizethető ár is szempont, de nem kell hónapokat várni a szállításra, rugalmasan kezelik az ügyfelek igényeit és egy helyen hozzájuthat mindenhez, amire csak szüksége van? Mi tudunk ebben segíteni!

Vízi járműre lenne szüksége szolgáltatásaihoz?

Nálunk számtalan típusból, méretből és színből válogathat. Kínálatunkban szerepel a csónak, a vízi bicikli, a kajak és a kenu is. Sportegyesületek, strandok, horgászklubok, de akár magánszemélyek megrendeléseire is nyitottak vagyunk, sőt, válasszon minket akkor is, ha műanyag kiegészítőre vagy kellékre van szüksége.

Rekeszek, ajtók, ülőkék, bottartók és csónakszállítók is megtalálhatóak kínálatunkban.

Ha kiemelkedő minőségű műanyag és üvegszálas munkák legyártását egy profi cégre szeretné bízni, keressen fel minket! Cserélje le régi darabjait vadonatúj, hosszú életű vízi járművekre! Elérhetőségeinken érdeklődhet a rendeléssel kapcsolatos részletekről!

OmegaPlast

Bejelentkezés

dfg